Rreth Nesh

Win Pharma e themeluar në 1998, është një kompani distribucioni i produkteve farmaceutike, OTC, NHP dhe pajisjeve mjekësore. Win Pharma ofron për konsumatorët një shërbim të shkëlqyer në cdo kohë kudo që ata janë me një gamë të gjërë produktesh dhe me cilësi të lartë. Win Pharma sot është distributori më i suksesshëm i produkteve farmaceutike në Shqipëri, kjo e arritur përmes ndërtimit të një rrjeti modern shpërndarës të aftë për të realizuar shitje me volume te larta dhe me shpejtesi.

21

VITE EKSPERIENCË