L O A D I N G

WINPHARMA - Kush jemi ne ?

Winpharma sh.p.k është një kompani e themeluar në vitin 2012. Objekt të veprimtarisë së saj ka importimin, tregtimin, marketimin e produkteve farmaceutike, pajisjeve mjekësore. Winpharma ofron aktivitete të marketingut mjekësor drejtpërsëdrejti si dhe në shërbim apo asistence ndaj partnerëve që kanë nevojë për këshillim profesional të këtij lloji. Winpharma ofron shërbime ndaj farmacive në pronësi të plotë dhe farmacive të tjera.

WINPHARMA NË NUMRA

50

Punonjës

260

Produkte

1400

Klient Të Kënaqur

SHËRBIMET TONA

Marketing & Shitje

Këtu në Winpharma, ekipi ynë i Marketingut dhe i Shitjeve janë vija e parë e funksionimit tonë. Përfaqësuesit mjekësorë janë shumë të trajnuar, shumë të motivuar dhe të nxitur nga rezultati. “On Job Coaching” ynë krijon dhe ruan nivelin më të lartë të përfaqësimit të kompanisë dhe produkteve të saj, duke ndërtuar marrëdhënie fantastike dhe të forta me profesionistët e kujdesit shëndetësor.

Shërbimet Rregullatore

Kompania jonë përbëhet nga një ekip dinamik i specializuar në shërbimin e çështjeve rregullatore, të cilët kanë fituar një reputacion të jashtëzakonshëm me klientët dhe partnerët gjatë viteve të dhjetë të fundit. Ne bashkëpunojmë për të përpiluar dosjet e regjistrimit për të marrë autorizimet e marketingut në mënyrën më efikase, bazuar në të gjitha ligjet, rregulloret dhe udhëzimet e kuadrit rregullator farmaceutik në fuqi.

Shpërndarje Produktesh

Winpharma mbulon të gjithë territorin shqiptar me më shumë se 1400 klientë. Në përputhje me rregulloret lokale dhe ndërkombëtare, ne i ruajmë dhe i trajtojmë mallrat tona me kujdes, i trajtojmë shpejt porositë dhe i dorëzojmë ato në mënyrë të sigurt te klientët tanë duke ofruar gjurmueshmëri për çdo produkt të dorëzuar.

PARTNERËT TANË