L O A D I N G

RRETH NESH

Mirësevini Në Winpharma!

Historia jonë me një shikim
Misioni Ynë
Vlerat Tona
44
WhatsApp Image 2023-03-10 at 10.10.352

Shërbimet Tona

Winpharma ofron një gamë të plotë të shërbimeve farmaceutike;

Shërbimet rregullatore dhe regjistrimi

Në përputhje me GDP-në e BE-së

shitja me shumicë dhe shpërndarja e produkteve farmaceutike, pajisjeve mjekësore, lëndëve ushqyese, produkteve derma, suplementeve, materialeve mjekësore, etj.

Promovimi dhe marketingu i produktit

me një ekip të madh shitjesh të trajnuar mirë dhe përfaqësues mjekësorë

Shitjet dhe Shpërndarja

Shërbimet e aksesit në treg

d.m.th., aksesi në skemën publike të rimbursimit të çmimit të barnave, pjesëmarrja në tendera publikë, lançimi i produkteve, etj.

Shërbimet e Farmakovigjilencës