L O A D I N G

MARKETING DHE SHPËRNDARJE

Këtu në Winpharma, ekipi ynë i marketingut dhe shitjeve është vija e parë e funksionimit tonë. Përfaqësuesit mjekësorë janë shumë të trajnuar, shumë të motivuar dhe të nxitur nga rezultati. “On Job Coaching” ynë krijon dhe ruan nivelin më të lartë të përfaqësimit të kompanisë dhe produkteve të saj, duke ndërtuar marrëdhënie fantastike dhe të forta me profesionistët e kujdesit shëndetësor.

Përfaqësuesit tanë mjekësorë vizitojnë çdo ditë mjekë dhe punonjës të institucioneve publike dhe private për të përcjellë informacionin dhe vlerat më të sakta të çdo produkti që përfaqësojmë.

Shitjet drejtohen nga agjentët tanë të shitjeve që vizitojnë mbi 1400 farmaci, operatorë shitjesh që telefonojnë dhe komunikojnë përmes telefonit dhe aplikacioneve të tjera të mesazheve të çastit, duke ofruar zgjidhje shitjesh shumëkanale për klientët tanë.