L O A D I N G

DEXTROLYTE PLUS

8481

DEXTROLYTE PLUS është një produkt ushqimor i veçantë i cili i përket kategorisë së tretesirave elektrolite për trajtimin oral me efekt rehidratues.

I tretur në ujë ai siguron një ekuiliber të kripërave minerale e cila balancon ujin e trupit dhe humbjen e kripës minerale të shkaktuar nga diarreja.

Përbërja e tij është miratuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë për trajtimin e dehidrimit.

Me shije qershie

Paketimi: 10 bustina.

Çdo bustine përmban 260,00 mg klorur natriumi, 150,00 mg klorur kaliumi, 290,00 mg citrat trisodium, 1350,00 mg dekstrozë (glukozë) anhydrous.

 

DEXTROLYTE PLUS indikohet për parandalimin dhe trajtimin e çrregullimeve të elektrolitit dhe dehidrimit të shkaktuar nga diarreja.

 

Treteni ne 100 ml ujë (afërsisht gjysmë gote), shpërndajeni duke e përzier me lugë dhe pijeni tretësirën.

Dozimi: Tretësira duhet të administrohet në intervale të shpeshta.

Doza për trajtimin e dehidrimit, sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë përcaktohet si më poshtë:

  • Foshnjat: 1lt tretësirë DEXTROLYTE PLUS / 24 orë
  • Kuptimi: 10 bustina DEXTROLYTE PLUS të tretura në 1 lt ujë/24 orë
  • Fëmijët: 1lt tretësirë DEXTROLYTE PLUS / 8-24 orë në varësi të moshës.
  • Kuptimi: 10 bustina DEXTROLYTE PLUS të tretura në 1 lt ujë /8-24 orë
  • Të rriturit: Nuk ka kufizime. Zgjidhja mund të merret sipas nevojës.

Vazhdoni te merni dozën derisa diarreja të ndalojë plotësisht.