L O A D I N G

BIOMED

9R5

Forget Your Age Cream

Anti-rrudhë, rigjenerues i qelizave të lëkurës

INOVACIONI = PHYCOJUVENINE I jep pamjes:

 • Rigjallëron qelizat e plakura të lëkurës – deri në 95%
 • Mbron qelizat e lëkurës së të rriturve nga plakja për të zgjatur efikasitetin e tyre
 • Rigjeneron fibroblastet dhe rrit sintezën e kolagjenit me 150%

Aplikojeni dy herë në ditë në fytyrë të pastruar me pare, qafë dhe pjesen e dekoltese duke masazhuar nga brenda dhe jashtë, më pas me lëvizje lart. Për një rezultat më efektiv, përdorni Forget Your Age Serum para kremit të fytyrës.

823.3

FORGET YOUR AGE SERUM

Phycojuvenine, një ekstrakt nga algat kafe te detit rigjeneron qelizat e lëkurës së te rriturve.

 • Rigjallëron qelizat e plakura të lëkurës – deri në 95%
 • Mbronqelizat e lëkurës së të rriturve nga plakja
 • Rigjeneron fibroblastet, aktivizon sintezën e kolagjenit me 150% Hyaluronic Acid: efekt mbushës dhe anti rrudhë.

Aplikoni një sasi të vogël serumi dhe masazhojeni butësisht në fytyrë, qafë dhe dekolte të pastruar paraprakisht. Përdorni mëngjesin dhe mbrëmjen si hapin e parë të ritualit tuaj të kujdesit të lëkurës, më pas aplikoni rutinën e kujdesit të lëkurës si zakonisht, e cila mund të përfshijë kremin e fytyrës dhe kremin e syve.

5478

FORGET YOUR AGE OIL

 • Mbush menjëherë rrudhave
 • Alternativë topikale për injeksionet
 • Hidraton lëkurën
 • Rrit elasticitetin e lëkurës
 • Zbut sipërfaqen e lëkurës

Ai përmban një dozë të fortë të acidit Hyaluronic me cilësi të lartë dhe Optim Hyal™ (5%).

Në 2 muaj, rezultatet japin pamjen e: -53.4% Reduktim i densitetit të rrudhave kryesore -29.8% Reduktim i zonës së rrudhave

Aplikojeni dy herë në ditë në zonat e nevojshme (në gjithë fytyrën, qafën dhe zonën e dekoltesë) menjëherë pas pastrimit të lëkurës. Më pas aplikoni rutinën e kujdesit ndaj lëkurës si zakonisht.

48

FORGET YOUR AGE EYE CREAM

Phycojuvenine, një ekstrakt nga algat kafe te detit rigjeneron qelizat e lëkurës së te rriturve

 • Rigjallëron qelizat e plakura deri në 95%
 • Mbron qelizat e lëkurës së të rriturve nga plakja
 • Rigjeneron fibroblastet / aktivizon kolagjenin deri në 150%

Acidi Hyaluronic siguron një efekt mbushës të lëkurës dhe kundër rrudhave.

Provat klinike: në 28 ditë, 80% e vullnetarëve vunë re një përmirësim prej -29,6% në zvogëlimin e rrudhave.

Aplikojeni dy herë në ditë duke masazhuar butësisht, në lëkurën e pastruar dhe të thatë të zonës rreth syve.

847

FORGET YOUR AGE EYE CREAM

 • Mbush menjëherë rrudhat
 • Alternativë topikale për injeksionet
 • Hidratim i lëkurës
 • Rrit elasticitetin e lëkurës
 • Zbut sipërfaqen e lëkurës

Përmban një dozë të fortë të acidit Hyaluronic me cilësi të lartë dhe Optim Hyal™ (5%). Në 2 muaj, rezultatet japin pamjen e: -53.4% Reduktim I densitetit të rrudhave kryesore -29.8% Reduktim i zones së rrudhave

Aplikojeni dy herë në ditë në lëkurën e pastruar dhe të thatë të zonës rreth syve dhe masazhojeni butësisht në lëkurë. Më pas aplikoni kremin për sytë Forget Your Age për një rezultat edhe më efektiv.

48

FORGET YOUR AGE CHIN UP

 • Mbush menjëherë vijat e imëta dhe rrudhat
 • Alternativë topikale për injeksionet
 • Hidratim i lëkurës
 • Rrit elasticitetin e lëkurës
 • Zbut sipërfaqen e lëkurës

Përmban një dozë të fortë të acidit Hyaluronic me cilësi të lartë dhe Optim Hyal (5%). Në 2 muaj, rezultatet japin pamjen e: –53.4% Reduktim i densitetit të rrudhave kryesore –29.8% Reduktim i zonës së rrudhave Vaji i arganit siguron një efekt antioksiduant dhe pëforcues, ndërsa gjalpi shea dhe aloe vera nxjerrin një pamje më të butë dhe më të ushqyer.

Aplikojeni dy herë në ditë në lëkurën e pastruar të qafës dhe dekoltesë.

ezgif.com-gif-maker - 2022-11-27T001228.359

FORGET YOUR AGE FACE MASK

 • Mbush menjëherë rrudhave
 • Alternativa topikale e injeksioneve
 • Hidratim i lëkurës
 • Rrit elasticitetin e lëkurës
 • Zbut sipërfaqen e lëkurës

Përmban një dozë të fortë të acidit Hyaluronic me cilësi të lartë dhe Optim Hyal™ (5%). Në 2 muaj, rezultatet japin pamjen e: -53.4% Reduktim i densitetit të rrudhave kryesore -29.8% Reduktim i zonës së rrudhave

Aplikoni një ose dy herë në javë një shtresë të trashë në një fytyrë të pastruar. Lëreni për 10-15 minuta, më pas shpëlajeni me ujë.

47

FORGET YOUR AGE EYE MASK

 • Mbush menjëherë rrudhat
 • Alternativa topikale e injeksioneve
 • Hidratim i lëkurës
 • Rrit elasticitetin e lëkurës
 • Zbut sipërfaqen e lëkurës

Kjo maskë e syve përmban një dozë të fortë të acidit Hyaluronic me cilësi të lartë dhe Optim Hyal™ (5%). Në 2 muaj, rezultatet japin pamjen e: -53.4% Reduktim I densitetit të rrudhave kryesore -29.8% Reduktim i zones së rrudhave

Aplikoni një ose dy herë në javë një shtresë të trashë në zonën e pastruar të syve. Pas 10 minutash, lajeni butësisht me ujë. Më pas, aplikoni kremin e syve.