L O A D I N G

BODYDERM GIRL’S WASH

484

Larës i butë i zonës së ndjeshme tek vajzat

Babyderm Girl’s Intimate Wash është krijuar posaçërisht për të siguruar pastrimin e butë të përditshëm të zonës së ndjeshme të vajzave, deri në momentin e menstruacioneve te para. Forcon mbrojtjen lokale kundër agjentëve që mund të çojnë në shfaqjen e vulvitit – sinusit vaginal dhe lehtëson irritimin dhe inflamacionin e përditshëm.

  • Pastrimi ditor i zonës intime të vajzave deri në menstruacionet e para
  • I përshtatshëm për përdorim të përditshëm që nga dita e parë e lindjes

Bazuar në acidet yndyrore esenciale Ω3 dhe Ω6, faktorin prebiotik Bioecolia, ekstrakte bimore (borage, trëndafil i egër) dhe vitamina (panthenol)

E testuar dermatologjikisht – pH 5 miqësore me fiziologjinë e zonës

Pa parabenë dhe konservues të tjerë, SLES, sapun dhe alergjenë (ngjyra artificiale, parfume)Perdorimi: Sasi e mjaftueshme e Babyderm Girl’s Intimate Wash përzihet me një sasi të vogël uji për të formuar shkumë. Zona gjenitale lahet dhe më pas shpëlahet me ujë të bollshëm. Përdorimi mund të përsëritet sa herë të jetë e nevojshme gjatë ditës.

Paketimi: 300ml