L O A D I N G

BODYDERM JUNIOR CRAN

4841

Shkumë  për pastrimin e perditshem te zonës gjenitale për djem dhe vajza.

Babyderm Junior Cran është një shkumë inovative për pastrimin e zonës gjenitale të djemve dhe vajzave, e cila siguron, pastron, lehtëson dhe parandalon irritimet dhe inflamacionet si balanopostiti, vaginiti dhe infeksionet e traktit urinar në rritje për shkak të përbërjes së saj unike me ekstrakt nga boronicat e kuqe. Forma praktike e shkumës e bën procesin e pastrimit të këndshëm, ndërsa larfimi i saj me ujë është veçanërisht e lehtë.

Pastrimi i përditshëm i organeve gjenitale të jashtme të djemve dhe vajzave parandalimi paralel i shfaqjes së infeksioneve të sistemit urogjenital (balanopostit, vaginit dhe infeksione të traktit urinar në rritje).

I përshtatshëm për përdorim të përditshëm që nga dita e parë e lindjes

Bazuar në acidet yndyrore esenciale Ω3 dhe Ω6, ekstrakt nga boronicat e kuqe, alfa-glukan, bisabolol dhe vitamina (C, E dhe panthenol)

E testuar dermatologjikisht – pH 5 pershtatshem me fiziologjinë e zones

Pa parabenë ose konservues të tjerë, SLES, sapun dhe alergjenë (ngjyra artificiale, parfume)

Sasi e mjaftueshme e shkumës Babyderm Junior Cran përzihet me një sasi të vogël uji për të formuar shkumë. Zona gjenitale lahet dhe më pas shpëlahet me ujë të bollshëm. Përdorimi mund të përsëritet sa herë të jetë e nevojshme gjatë ditës.

Packaging: 150ml