L O A D I N G

ENDOKRINOLOGJI

Unimazole

Përdoret për trajtimin e hipertiroidizmit. Kjo përfshin sëmundjen Graves, gushën toksike multinodulare dhe krizën tirotoksike.

Formë Doza: 60 Tableta

Lëndët aktive: Methimazole 5mg

T4

Levotiroksina, përdoret për të trajtuar mungesën e hormoneve tiroide, duke përfshirë një formë të rëndë të njohur si koma myxedema.

Levothyroxine 25 mcg

Lëndët aktive:Vitaminë D3 solucion ujor

 

 

T4

Levotiroksina, përdoret për të trajtuar mungesën e hormoneve tiroide, duke përfshirë një formë të rëndë të njohur si koma myxedema. 

Formë Doza: 88 mcg

Lëndët aktive: Vitaminë D3 solucion ujor

T4

Levotiroksina, përdoret për të trajtuar mungesën e hormoneve tiroide, duke përfshirë një formë të rëndë të njohur si koma myxedema.

Formë Doza: 50 mcg

Lëndët aktive:Vitaminë D3 solucion ujor

 

T4

Levotiroksina, përdoret për të trajtuar mungesën e hormoneve tiroide, duke përfshirë një formë të rëndë të njohur si koma myxedema.

Levothyroxine 100 mcg

Lëndët aktive:Vitaminë D3 solucion ujor

 

 

FLUCOZAL 150mg

Flukonazoli përdoret për të trajtuar infeksionet mykotike.

Formë Doza: 150mg x 1 caps

Lëndët aktive: Fluconazole 150 mg

Semed 200

Selen organik ne formen e selenomethionine qe siguron përthithje të lartë dhe mbulon nevojat ditore të SELENIT me vetëm 1 tabletë në ditë. 1 tabletë SEMED 200mg në ditë.
Perdorimi: Reduktimi i anti-TPO dhe përmirësimi i cilësisë së jetës së pacientëve me Tiroidit Hashimoto. Permiresim i dukeshem klinike ne pacientet me orbitopati Graves te shkalles se mesme.

 

 

Iodo-fix

Shtesë ushqimore me JODINE 200μg, i cili është thelbësor për funksionimin e duhur të gjëndrës tiroide dhe për sistemin imunitar, për prodhimin e hormoneve tiroidale, po aq edhe për metabolizimin e energjisë.

 

 

 

 

 

Repel MycoClea

Pen per eleminimin e onikomykozave. Vepron natyralisht duke ndaluar zhvillimin e sëmundjeve mykotike, sikurse ul pH e thonjve duke e bere acidik dhe krijon një mjedis të pafavorshëm për zhvillimin e mykut. Ndryshon mikromjedisin e thonjve dhe ndihmon në largimin e mykut. Me ekstrakte te cajit te pemes

D3 Fix (Cholecalciferol)

Vitamine D3 solucion ujor, ploteson kerkesat ne rritje per vitaminen D. 1 pike permban 200 UI D3. Per te rritur dhe femije. Unik edhe per ata qe kane crregullime me tretjen dhe me probleme biliare per nje perthithje maksimale.

D3 Fix Max / D3 Fix Extrra

Përshtatet me nevojat ditore të trupit për vitaminë d3. çdo tabletë përmban 4000IU vitaminë d3/2000IU vitaminë d3. Pa gluten. 60 tableta.

D3 Cal Fix

Plotëson nevojat e tua ditore për kalçium dhe vitaminë d3. një paketë në ditë, 1 orë e gjysëm pas vaktit.Përmban 500mg kalçium dhe 800IU vitamin D3. Nuk përmban sheqer, kripë dhe laktozë.

Formë Doza: 20 bustina 

Lëndët aktive: 500mg kalçium ,800IU vitamin D3

Slim fix

Ëmbelsues i lëngshëm natyral, kryesisht bimor nga bima Stevia.

Formë Doza: 60 ml

Lëndët aktive: Bima Stevia

 

 

 

 

B Complex Fix

Çdo tabletë përmban 1000mg vitaminë B12. Tabletat B12 fix® janë të tretshme në gojë. 1 tabletë në ditë, gjatë ushqimit. 

Formë Doza: 30 tableta  

Lëndët aktive:

Vitamina B1,

B2, B6 dhe B12  

B12 Fix

Çdo tabletë përmban 1000mg vitaminë B12. Tabletat B12 fix®

janë të tretshme në gojë. 1 tabletë në ditë, gjatë ushqimit.

Formë Doza: Tabletë 1000mg vitamin B12 (methylcobalamin).

Lëndët aktive: Vitaminë B12

Vitorange

Vitamine C 1g . Tableta efferveshente me shije portokalli. Për fëmijët mbi moshën 9 vjeç dhe të rriturit. Përdorimi: Tretni 1 Tabletë në ditë në 150ml ujë,.Përmban 12 Tableta eferveshente.

Formë Doza: 12 Tableta x 1000 mg 

Lëndët aktive: Acidi askorbik (Vitamina C) 

Unisept Gel (Ce)

Xhel me karbamid oksigjeni qe trajton ulçerat e kavitetit oral.

Formë Doza: Xhel 30gr 

Lëndët aktive: Karbamid oksigjeni

D3 Fix ® Drops

Vitamine D3 solucion ujor, plotëson kërkesat në rritje për vitaminën D.

1 pikë përmban 200 UI D3.Për fëmijë dhe të rritur. Unik edhe për ata

që kanë çrregullime me tretjen dhe me probleme biliare për një përthithje maksimale.

Formë Doza: 200mg x 60 Tableta 

 

Unisept® Drops (Ce)

Solucion me pika me karbamid oksigjeni që trajton ulçerat e kavitetit oral.

Formë Doza: 30ml

Lëndët aktive: karbamid oksigjeni, peroksid hidrogjeni 0.8%, acid hialuronik 0.05%, CPC 0.05%

Atoderm Intensive Baume 70 ml

Qetëson dhe zbut lëkurat e skuqura dhe shumë të thata. Redukton kruarjen dhe tendencën për prurit falë përbërësit aktiv dermatologjik PEA.

Për të gjithë familjen.

Formë Doza: 75ml

Lëndët aktive: Antalgicine™ technology

Atoderm Intensive Baume 200 ml

Qetëson dhe zbut lëkurat e skuqura dhe shumë të thata. Redukton kruarjen dhe tendencën për prurit falë përbërësit aktiv dermatologjik PEA.

Për të gjithë familjen.

Formë Doza: 200ml.

Lëndët aktive: Antalgicine™ technology

 

Cicabio Arnica +

Krem qetësues i cili rikuperon lëkurën nga enjtjet dhe mavijosjet.

Për të rritur, fëmijë dhe foshnja.

Formë Doza: Krem x 40ml

Lëndët aktive: Antalgicine™ technology

 

 

 

Atoderm Intensive Baume 70 ml

Krem qetësues terapeutik i cili rindërton epidermen. Për skuqje

apo dëmtime të lëkurës pa rrjedhje.

Për të rritur, fëmijë dhe foshnja.

Formë Doza: Krem x 40ml 

Lëndët aktive: Antalgicine™ technology