L O A D I N G

GASTROLOGJI

Reprat

Siguron rehidrim oral, balancon humbjen e lëngjeve dhe kripërave minerale nga diarreja.

Me shije qershie.

Formë Doza: 10 Bustina

Lëndët aktive: Sodium chloride, Potasium chlorid,Sodium citrate, Dextrose

 

Esomeprazol 20mg/40mg Aristo

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.

Formë Doza: 30 Tableta x 20mg/40mg

Lëndët aktive: Esomeprazole

 

Pantoprazol 20mg/40mg Aristo

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.

Formë Doza: 14 Tableta x 20mg/40mg

Lëndët aktive: Pantoprazole

Nidagyl

Antibiotik që përdoret për të trajtuar një sërë infeksionesh. Në sëmundjet inflamatore të legenit, endokarditin dhe vaginozën bakteriale, ulçera të caktuara të stomakut/zorrëve të shkaktuara nga një bakter (H. pylori).

Formë Doza: 30 Kapsula x 500mg 

 

Flucozal

Flukonazoli përdoret për të trajtuar infeksionet mykotike.

Formë Doza: 1 Kapsulë x 150mg

Lëndët aktive: Fluconazole 

 

 

Dextrolyte Plus

Pantoprazole 40mg, redukton acidin e stomakut. Nuk ndikon në efektivitetin e Clopidogrel.

Formë Doza: 20 Tableta x 40mg

Lëndët aktive: Pantoprazole

 

 

 

Rizolyte

Parandalim dhe trajtim i dehidrimit të trupit për shkak të diarresë.

Përdorimi: përmbajtja e secilës paketë tretet në 200ml ujë dhe përzihet mirë para marrjes.Të porsalindurit nga 3 muaj e më të mëdhenj: 3 paketa në 8 orët e para dhe 2 paketa në 16 orët pasardhëse. Fëmijët: 5 paketa në ditë për 4 ditë.

 

 

Vitorange

Vitaminë C 1gr për fëmijët mbi moshën 9 vjeç dhe të rriturit.

Përdorimi: Tretni 1 Tabletë në ditë në 150ml ujë.

Formë Doza: 12 Tableta x1000 mg/tab

Lëndët aktive: Acidi Askorbik (Vitamina C)