L O A D I N G

GJINEKOLOGJI

Eva Intima Mycosis Ovules

Monoterapi në infeksionet mykotike vaginale të përsëritura.Trajtim suplementar së bashku me produktet e klasës së azoleve. Formë Doza: 10 ovula 

Lëndët aktive:Acid Borik,Acid Laktik,Tea Tree Oil

Eva Intima Biolact Ovules

Rivendos floren natyrale vaginale. Rekomandohet pas trajtimit me antibiotikë,ose pas një infeksioni vaginal ose si trajtim parandalues.

Formë Doza: 10 ovula . 

Lëndët aktive: Lactobacile

Eva Intima Lactic

Rregullon pH në vaginë. Gjithashtu qetëson kruarjen, acarimet dhe djegien gjatë çrregullimeve të pH pas fundit të ciklit menstrual. Përmban Acid Lactic, Glikogjen, ekstrakte Kamomili dhe Aloe Vera. pH= 3.8.

Lëndët aktive: Acid Laktik

Formë Doza:10 ovula 

 

PREGNADERM®

Krem ndihmon,parandalon dhe trajton strijat që shfaqen në lëkurë, veçanërisht nga shtatzania. Me omega 6, omega 3, kolagjen, acid hialuronik, ekstrakte bimësh dhe vitaminë E.

Formë Doza: 150ml

Lëndët aktive:omega 6,omega 3,kolagjen,vitaminë E,

Eva Intima Baking Soda Douche® (Ce)

Dush vaginal për pastrimin efektiv të sekrecioneve vaginale me origjinë mykotike. Formë Doza: 147ml  

 

 

Eva Intima Chamomile Douche®

Dush vaginal për pastrimin efektiv të sekrecioneve vaginale me origjinë bakteriale. Si edhe qetësues i irritimit dhe inflamacionit të krijuar pas mbarimit

të ciklit menstrual.

Cicabio Crème

Krem qetësues terapeutik i cili rindërton epidermen. Për skuqje apo dëmtime të lëkurës pa rrjedhje. Për të rritur, fëmijë dhe foshnja.

Formë Doza: Krem x 40ml

Lëndët aktive: Antalgicine™ technology

#bioderma

Atoderm Sos Spray

Qetësimi i kruarjes me origjinë nga urtikaria apo djegia nga dielli, kseroza senile, dermatiti atopik apo psoriazis. Fillon efekti për 60 sec dhe zgjat 6 orë. Për të gjithë familjen. 

Formë Doza: Sprej x 50ml

SEMED 200®

SEMED 200® siguron përthithje të lartë dhe mbulon nevojat ditore të SELENIT me vetëm 1 tabletë në ditë.

 

 

 

 

NIDAGYL 500mg

Antibiotik që përdoret për të trajtuar një sërë infeksionesh. Në sëmundjet inflamatore të legenit, endokarditin dhe vaginozën bakteriale, ulçera të caktuara të stomakut/zorrëve të shkaktuara nga një bakter (H. pylori).

FLUCOZAL 150mg

Flukonazoli përdoret për të trajtuar infeksionet mykotike.

Formë Doza: 1 Kapsulë x 150mg  

Lëndët aktive: Fluconazole

magnezij EFFECT 375

Magnezi kontribuon në funksionimin normal të muskujve dhe sistemit nervor.

20 bustina mikrogranulash me shije pjeshke dhe frut pasioni.

Të rriturit dhe fëmijët duhet të marrin një bustinë në ditë.

Iodo-fix

Është një ​​shtesë ushqimore me JOD. 60 tableta nga 200 mg secila.

D3 Fix Max

Përshtatet me nevojat ditore të trupit për vitaminë D3. Çdo tabletë përmban 4000 IU vitaminë D3. Pa gluten. 60 tableta.

D3 Fix extra

Përshtatet me nevojat ditore të trupit për vitaminë D3. Çdo tabletë përmban 4000 IU vitaminë D3. Pa gluten. 60 tableta.

Pantoprazol 20mg/40mg ARISTO

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.

Esomeprazol 20mg/40mg ARISTO

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.