L O A D I N G

HEMATOLOGJI

Parcoten

Paracetamol 500mg/Codeine 10mg. Ne dhimbje te lehta dhe te moderuara.

Formë Doza:20 tableta x 500mg/10mg

Lëndët aktive: Paracetamol/Codeine

 

 

Esomeprazol 20mg/40mg Aristo

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.

Formë Doza: Esomeprazole 20mg/40 mg

Lëndët aktive: Esomeprazole,

Pantoprazol 20mg/40mg Aristo

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.

Formë Doza: 14 Tableta x 20mg/40mg 

Lëndët aktive: Pantoprazole

Hemafer Oral Drops

Është një shtesë ushqimore që përdoret në rastin e mungesës së hekurit.

Formë Doza: Flakon x 30ml 

Lëndë Aktive : : Hekur III 50ml/ml

Hemafer chewable tablet

Shtesë ushqimore që përdoret  në rastin e mungesës së hekurit.

Forme Doza : 30 tableta te pertypshme

Lëndë Aktive : 100 mg hekur (III) dhe 0.350 mg acid folik.

 

APOTEL IV

Veprim: Analgjezik, Antipiretik, Antiinflamator, të cilët kanë efekt

në trajtimin e temperaturës dhe uljen e përkohshme të dhimbjes.

Formë Doza: 3 ampula x 6.7ml x 1g

Lëndët aktive: Paracetamol

 

Reprat

Pantoprazole 40mg, redukton acidin e stomakut. Nuk ndikon në efektivitetin e Clopidogrel.

Formë Doza: 20 Tableta x 40mg 

Lëndët aktive: Pantoprazole

B Complex Fix

Vitaminat B kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në nivelet e energjisë, funksionin e trurit dhe metabolizmin e qelizave. 1 tabletë / ditë, mundësisht me ushqim.

Formë Doza: 30 tableta 

B12 Fix

Çdo tabletë përmban 1000mg vitaminë b12. Tabletat  B12 fix®  janë të tretshme në gojë. 1 tabletë në ditë, gjatë ushqimit.

VITORANGE

Vitaminë C 1gr për fëmijët mbi moshën 9 vjeç dhe të rriturit.

Përdorimi: Tretni 1 Tabletë në ditë në 150ml ujë.

Formë Doza: 12 Tableta x 1000 mg

Lëndët aktive: Acidi askorbik (Vitamina C)

 

Unisept® Oral Gel

Xhel me karbamid oksigjeni që trajton ulçerat e kavitetit oral.

Formë Doza: Xhel x 30gr

Lëndët aktive: Karbamid oksigjeni

 

Unisept® Drops (Ce)

Solucion me pika me karbamid oksigjeni që trajton ulçerat e kavitetit oral.

Formë Doza: 30ml

Lëndët aktive: Karbamid oksigjeni peroksid hidrogjeni 0.8%, acid hialuronik 0.05%, CPC 0.05%

Chlorhexil® 0.12%

Shpëlarës me klorheksidine 0.12% antiseptik për të gjithë kavitetin oral.

Formë Doza: 250ml

Lëndët aktive: Klorheksidine 0.12% ,ekstrakte kamomili

 

 

Chlorhexil® 0.20%

Shpëlarës me klorheksidine 0.12% antiseptik për të gjithë kavitetin oral.

Formë Doza: 250ml

Lëndët aktive: Klorheksidine 0.12% ,ekstrakte kamomili