L O A D I N G

INFEKTOLOGJI

Nidagyl

Antibiotik që përdoret për të trajtuar një sërë infeksionesh. Në sëmundjet inflamatore të legenit, endokarditin dhe vaginozën bakteriale, ulçera të caktuara të stomakut/zorrëve të shkaktuara nga një bakter (H. pylori).

Formë Doza: 30 Kapsula x 500mg

Flucozal

Flukonazoli përdoret për të trajtuar infeksionet mykotike.

Formë Doza : 1 Kapsulë x 150mg

Lëndët aktive: Fluconazole 

 

CRANFIX®

Siguron rehidrim oral, balancon humbjen e lëngjeve dhe kripërave minerale nga diarreja.

Me shije qershie.

Formë Doza: 10 Bustina 

Abuxar 80mg

Përdoret për një kohë të gjatë për trajtimin e gutës për shkak

të niveleve të larta të acidit urik.Në përgjithësi rekomandohet për

njerëzit që nuk mund të marrin allopurinol.

Abuxar 120 mg

Përdoret për një kohë të gjatë për trajtimin e gutës për shkak

të niveleve të larta të acidit urik. Në përgjithësi rekomandohet për

njerëzit që nuk mund të marrin allopurinol.

Soluric

Përdoret për të ulur nivelet e larta të acidit urik në gjak. Përdoret posaçërisht për parandalimin e gutës, parandalimin e llojeve të veçanta të gurëve në veshka dhe për nivelet e larta të acidit urik që mund të ndodhin me kimioterapinë.

Eva Mycosis Ovules

Monoterapi në infeksionet mykotike vaginale të përsëritura. Përmban Acid Borik, Acid Laktik dhe Tea Tree Oil. Trajtim suplementar së bashku me produktet e klasës së azoleve.

Eva Intima Biolact Ovules

Nëpërmjet Lactobacileve që përmban, rivendos floren natyrale vaginale. Rekomandohet pas trajtimit me antibiotikë, ose pas një infeksioni

vaginal ose si trajtim parandalues.

Eva Intima Lactic

Rregullon pH në vaginë. Gjithashtu qetëson kruarjen, acarimet dhe djegien gjatë çrregullimeve të pH pas fundit të ciklit menstrual.

Përmban Acid Lactic, Glikogjen, ekstrakte Kamomili dhe Aloe Vera. pH= 3.8

Formë Doza: 10 ovula