L O A D I N G

KIRURGJI

APOTEL IV

Apotel bën pjesë në grupin e analgjezikëve, antipiretikëve, antiinflamatorëve, të cilët kanë efekt në trajtimin e temperaturës dhe uljen e përkohshme të dhimbjes.

Formë Doza: 3 ampula x 6.7ml x 1g

 

 

NIDAGYL 500mg

Antibiotik që përdoret për të trajtuar një sërë infeksionesh. Në sëmundjet inflamatore të legenit, endokarditin  dhe vaginozën bakteriale, ulçera të caktuara të stomakut/zorrëve të shkaktuara nga një bakter (H. pylori).

Formë Doza: 30 Kapsula x 500mg 

FLUCOZAL 150mg

Flukonazoli përdoret për të trajtuar infeksionet mykotike.

Formë Doza: 1 Kapsulë x 150mg 

Lëndët aktive: Fluconazole

 

Esomeprazol 20mg/40mg ARISTO

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.

Formë Doza: 30 Tableta x 20mg/40mg

Lëndët aktive: Esomeprazole

 

Parcoten

 

Trajtues i dhimbjeve të lehta dhe të mesme.

Formë Doza: 20 tableta x 500mg/10mg

Lëndët aktive: Paracetamol/ Codeine

 

 

 

 

 

Pantoprazol 20mg/40mg ARISTO

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.

Formë Doza: 14 Tableta x 20mg/40mg 

Lëndët aktive: Pantoprazole

TRIPAN 20 MG

Tadalafil 20 mg trajton Disfunksionin Erektil.

Formë Doza: 20 mg x 4 tabs

Lëndët aktive: Tadalafil

Reprat

Pantoprazole 40mg, nuk ndikon ne efektivitetin e Clopidogrel

TRIPAN 5 MG

Tadalafil 5 mg Trajtim efektiv, përmirësim të dukshëm të simptomave të traktit të poshtëm urinar si dhe në hiperplazo beninje të prostatës

Cicabio Arnica +

 

Krem qetësues i cili rikuperon lëkurën nga enjtjet dhe mavijosjet. Për të rritur, fëmijë dhe foshnja.

Formë Doza: Krem x 40ml

Lëndët aktive: Antalgicine™ technology

 

 

 

 

Cicabio Crème

Krem qetësues terapeutik i cili rindërton epidermen. Për skuqje apo dëmtime të lëkurës pa rrjedhje.Për të rritur, fëmijë dhe foshnja.

Formë Doza: Krem x 40ml

Lëndët aktive: Antalgicine™ technology 

 

 

 

 

 

Cicabio Lotion

Sprej i cili përshpejton rikuperimin e epidermës dhe përshpejton proçesin normal të shërimit të lëkurës edhe ne plagë me rrjedhje.Për të rritur, fëmijë dhe foshnja. Formë Doza: Sprej x 40ml. Lëndët aktive: Antalgicine™ technology

 

 

 

 

 

 

URO BALANCE

Boronica e kuqe është trajtues natyral i infeksioneve të shpeshta

të traktit urinar.D-manoza vepron duke u lidhur me receptorët e bakterit E.Coli. Përdorimi: 30 ml një herë në ditë.

Formë Doza: Flakon x 250ml 

Lëndët aktive: Ekstrakte të boronicës D-manozës

 

X CORT

Krem antipruritik alternative e kortikosteroidëve. Imiton efektet

e kortikosteroidëve. Përdoreni 2-3 herë në ditë.

Formë Doza: Tubet x 50ml

Lëndët aktive: Vaj Argani, Panthenol, Allantoin, Kamomil

 

 

Atoderm Sos Spray

Qetësimi i kruarjes me origjinë nga urtikaria apo djegia nga dielli, kseroza senile, dermatiti atopik apo psoriazis. Fillon efekti për 60 sec dhe zgjat 6 orë. Për të gjithë familjen.

Formë Doza: Sprej x 50ml 

Lëndët aktive: Patented natural D.A.F.™