L O A D I N G

KONSULTOR

Biolact Start

Probiotik me pika për rivendosjen dhe mirëmbajtjen e florës së zorrëve. Në diarrea për shkak të antibiotikëve, viruset, ndryshimet e dietës, konstipacion, Dhimbje barku, forcon mekanizmat mbrojtës, parandalim i infeksioneve, intolerancë ndaj laktozës. 8 pika përmbajnë të paktën 500 milion B. Lactis qeliza të gjalla. Dozimi: 8 pika në ditë ose sipas keshillës së mjekut.

D3 Fix

Vitamine D3 solucion ujor, ploteson kerkesat ne rritje per vitaminen D. 1 pike permban 200 UI D3. Per te rritur dhe femije. Unik edhe per ata qe kane crregullime me tretjen dhe me probleme biliare per nje perthithje maksimale.

Apotel Syrup

Paracetamol 120mg/5ml (120ml)

Imuno Beta Glucan

Suplement ushqimor i lëngshëm me beta 1,3/1,6-D-glucan, Vitaminë C, Zink dhe vitamin B kompleks.Vitamina C, zink, vitaminat B6 dhe B12 dhe cidi folik kontribuojne ne funksionimin normal te sistemit imunitar. Doza që duhet të merret është 1ml/ 5 kg një herë në ditë për 1-3 muaj.Pihet në mëngjes me stomak bosh ose në mbrëmje përpara gjumit. Tundeni përpara përdorimit. Nuk rekomandohet te femijet nen 1 vjec.

Rizolyte

Parandalim dhe trajtim i dehidrimit të trupit për shkak të diarresë. Me miell orizi dhe elektrolite. Paketimi: 6 paketa me shije fruta pylli. indikacionet: diarre akute, raste me të vjella të vazhdueshme. Përdorimi: përmbajtja e secilës paketë tretet në 200ml ujë dhe përzihet mirë para marrjes. Të porsalindurit nga 3 muaj e më të mëdhenj: 3 paketa në 8 orët e para dhe 2 paketa në 16 orët pasardhëse. Fëmijët: 5 paketa në ditë për 4 ditë.

Dextrolyte Plus

(Sodium chloride+Potasium chloride+Sodium citrate+ Dextrose). Siguron rehidrim oral, balancon humbjen e lengjeve dhe kriperave minerale nga diarreja

Babyderm Teething Gel

Xhel i sigurt, i krijuar veçanërisht për lehtësimin e simptomave të daljes së dhëmbëve të parë. I përshtatshëm për foshnjat që 3 muajsh. Me acid hialuronik, vaj carafe, salvia, mirrë, arnica, jamball.

Selva Monodose

Solucion Steril Nazal Izotonik I klorurit te natriumit me kamomil dhe pantenol. Zhbllokon hundet, hidraton dhe qeteson mukozen nazale.

Selva Chamomile Baby Care (CE)

Solucion Nazal Izotonik I klorurit te natriumit me kamomil dhe pantenol+ Xhel nazal I klorurit te Natriumit me kamomil +pantenol+aloe. Zhbllokon hundet, hidraton dhe qeteson mukozen nazale.

Babyderm Junior Cran

Shkume larese per pastrimin e zones krurogjenitale per djemte dhe vajzat qe nga lindja deri ne moshen 6 vjec. Ne rastet e infeksioneve te shpeshta urinare me origjine nga E. Coli.

Bodyderm Girl's Wash

Pastron zonen intime te vajzave qw nga lindja deri ne 12 vjec. Ruan dhe miremban floren kutane dhe vaginale per mbrojtje kunder infeksioneve.

Atoderm Hulie De Douche

Vaj dushi per lekurat atopike dhe te thata deri ne atopike.