L O A D I N G

NEFROLOGJI

Esomeprazol 20mg/40mg ARISTO

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.

Formë Doza: 30 Tableta x 20mg/40mg

Lëndët aktive: Esomeprazole

 

Pantoprazol 20mg/40mg ARISTO

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.

Formë Doza: 14 Tableta x 20mg/40mg

Lëndët aktive: Pantoprazole

Reprat

Pantoprazole 40mg, redukton acidin e stomakut. Nuk ndikon në efektivitetin e Clopidogrel. Formë Doza: 20 Tableta x 40mg.Lëndët aktive: Pantoprazole 

FLUCOZAL 150mg

Flukonazoli përdoret për të trajtuar infeksionet mykotike.

Formë Doza: 1 Kapsulë x 150mg

Lëndët aktive: Fluconazole 

Abuxar 120 mg

Përdoret për një kohë të gjatë për trajtimin e gutës për shkak të niveleve të larta të acidit urik. Në përgjithësi rekomandohet për njerëzit që nuk mund të marrin

allopurinol.

Formë Doza: 28 tableta x 120mg

 

Abuxar 80 mg

Përdoret për një kohë të gjatë për trajtimin e gutës për shkak

të niveleve të larta të acidit urik. Në përgjithësi rekomandohet për

njerëzit që nuk mund të marrin allopurinol.

Formë Doza: 28 tableta x 80mg

Cranfix

Ekstrakte të boronicës, i pasur në proantocianidina, ndalon aftësinë e e. Colit për t’u ngjitur në epitelin urinar. Vitamina c, seleni dhe zinku ndihmojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Një kapsulë CRANFIX® në ditë, pacienti merr sasinë minimale që kërkohet për veprimin antibakterial të boronicave. Pa sheqer, kripë, gluten, qumësht, drithëra, lajthi dhe nën produkte të tyre.

URO BALANCE

Boronica e kuqe është trajtues natyral i infeksioneve të shpeshta

të traktit urinar.D-manoza vepron duke u lidhur me receptorët e bakterit E.Coli. Përdorimi: 30 ml një herë në ditë.

Formë Doza: Flakon x 250ml

 

Soluric

Përdoret për të ulur nivelet e larta të acidit urik në gjak. Përdoret posaçërisht për parandalimin e gutës, parandalimin e llojeve të

veçanta të gurëve në veshka dhe për nivelet e larta të acidit urik

që mund të ndodhin me kimioterapinë.

NIDAGYL 500mg

Antibiotik që përdoret për të trajtuar një sërë infeksionesh. Ne sëmundjet inflamatore të legenit, endokarditin dhe vaginozën bakteriale, ulçera të caktuara të stomakut/zorrëve të shkaktuara nga një bakter (H. pylori).

Formë Doza: 30 Kapsula x 500mg 

Lëndët aktive: Metronidazole

URO BALANCE

Boronica e kuqe është trajtues natyral i infeksioneve të shpeshta

të traktit urinar.D-manoza vepron duke u lidhur me receptorët e bakterit E.Coli. Përdorimi: 30 ml një herë në ditë.

Formë Doza: Flakon x 250ml