L O A D I N G

NEURO/PSIKIATRI

Parcoten

Trajtues i dhimbjeve të lehta dhe të mesme.

Formë Doza: 20 tableta x 500mg/10mg

Lëndët aktive: Paracetamol/Codeine

 

 

 

Esomeprazol 20mg/40mg Aristo

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison. 

Esomeprazole 20mg/40 mg

Pantoprazol 20mg/40mg Aristo

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison. 

Pantoprazole 20mg/40mg

Reprat

Pantoprazole 40mg, redukton acidin e stomakut. Nuk ndikon në efektivitetin e Clopidogrel.

Vitorange

Vitaminë C 1gr për fëmijët mbi moshën 9 vjeç dhe të rriturit.

Përdorimi: Tretni 1 Tabletë në ditë në 150ml ujë.

 

 

B Complex Fix

Vitamina Β1, Vitamina Β2, Vitamina Β6, Vitamina Β12.1 tabletë / ditë, mundësisht me ushqim

B12 Fix

Cdo tabletë përmban 1000mg vitaminë b12. Tabletat  B12 fix®  janë të tretshme në gojë. 1 tabletë në ditë, gjatë ushqimit.

Fluxil 20mg

Përdoret për trajtimin e çrregullimit depresiv madhor,çrregullimit obsesiv-kompulsiv (OCD), bulimisë nervore,çrregullimit të gjëndjes së panikut dhe çrregullimit disforik premenstrual.

D3 Fix Max / D3 Fix Extrra

Përshtatet me nevojat ditore të trupit për vitaminë d3. çdo tabletë përmban 4000IU vitaminë d3/ 2000IU vitaminë d3. Pa gluten. 60 tableta.

D3 Cal Fix

Plotëson nevojat ditore për kalçium dhe vitaminë D3. Një paketë në ditë,

1 orë e gjysëm pas vaktit.Përmban 500mg kalçium dhe 800IU vitamin D3.

Nuk përmban sheqer, kripë dhe laktozë.

Formë Doza: 500mg kalçium ,800IU vitaminë D3