L O A D I N G

OKULISTI

Selva® Chamomile Solution (CE)

Zbllokon hundët, hidraton dhe qetëson mukozën nazale.

Formë Doza: Tretësirë x 30ml

Lëndët aktive: Tretësirë klorur natriumi

me kamomil 

Selva® Chamomile Baby Care (CE)

Solucion Nazal izotonik i klorurit të natriumit me kamomil dhe pantenol.

Xhel nazal i klorurit të Natriumit me kamomil,pantenol dhe aloe vera. Zhbllokon hundët, hidraton dhe qetëson mukozën nazale.

Që nga dita e parë e lindjes. 

Formë Doza: Solucion x 30ml/ Xhel x12ml

Selva® Monodose

Solucion Nazal izotonik,zhbllokon hundët, hidraton dhe qetëson mukozën nazale.

Formë Doza: 15 Flakon Monodoze

Lëndët aktive: Tretësirë klorur natriumi me kamomil

Esomeprazol 20mg/40mg ARISTO

Redukton acidin e stomakut.Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.

Formë Doza: 30 Tableta x 20mg/40mg,

Pantoprazol 20mg/40mg ARISTO

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal,sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.

Formë Doza: 14 Tableta x 20mg/40mg 

B Complex Fix

Vitamina Β1, Vitamina Β2, Vitamina Β6, Vitamina Β12.1 tabletë / ditë, mundësisht me ushqim

FLUCOZAL

Flukonazoli përdoret për të trajtuar infeksionet mykotike.

Formë Doza: 1 Kapsulë x 150mg

Lëndët aktive: Fluconazole

 

Reprat

Pantoprazole 40mg, redukton acidin e stomakut. nuk ndikon në efektivitetin e Clopidogrel.

Formë Doza: 20 Tableta x 40mg

Lëndët aktive: Pantoprazole

 

VITORANGE

Vitaminë C 1gr për fëmijët mbi moshën 9 vjeç dhe të rriturit.

Përdorimi: Tretni 1 Tabletë në ditë në 150ml ujë.

Formë Doza: 12 Tableta x 1000 mg

Parcoten

Trajtues i dhimbjeve të lehta dhe të mesme.

Formë Doza: 20 tableta x 500mg/10mg

Lëndët aktive: Paracetamol/ Codeine

D3 fix® Max

Përshtatet me nevojat ditore të trupit për vitaminë D3.

Pa gluten.

Formë Doza:60 tableta x 4000IU 

D3fix® Extra

Përshtatet me nevojat ditore të trupit për vitaminë D3.

Pa gluten.

Formë Doza: 60 tableta x 2000IU

D3 Cal Fix®

Plotëson nevojat ditore për kalçium dhe vitaminë D3. Një paketë në ditë, 1 orë e gjysëm pas vaktit.Përmban 500mg kalçium dhe 800IU vitamin D3. Nuk përmban sheqer, kripë apo laktozë.

APOTEL IV

Apotel bën pjesë në grupin e analgjezikëve, antipiretikëve, antiinflamatorëve, të cilët kanë efekt në trajtimin e temperaturës dhe uljen e përkohshme të dhimbjes.

Formë Doza: 3 ampula x 6.7ml x 1g

Chlorhexil® Spray

Sprej me klorheksidine 0.20% antiseptik për të gjithë kavitetin oral.

Formë Doza: 60 ml

Lëndët aktive: klorheksidine 0.20%

B12 Fix

Çdo tabletë përmban 1000mg vitaminë b12. Tabletat  B12 fix®  janë të tretshme në gojë. 1 tabletë në ditë, gjatë ushqimit.

Atoderm Sos Spray

Qetësimi i kruarjes me origjinë nga urtikaria apo djegia nga dielli, kseroza senile, dermatiti atopik apo psoriazis. Fillon efekti për 60 sec dhe zgjat 6 orë. Për të gjithë familjen.

Formë Doza: 50ml