L O A D I N G

ONKOLOGJI

Parcoten

Paracetamol 500mg/Codeine 10mg. Ne dhimbje te lehta dhe te moderuara.

Reprat

Pantoprazole 40mg, nuk ndikon ne efektivitetin e Clopidogrel

Soluric

Përdoret për të ulur nivelet e larta të acidit urik në gjak. Përdoret posaçërisht për parandalimin e gutës, parandalimin e llojeve të veçanta të gurëve në veshka dhe për nivelet e larta të acidit urik që mund të ndodhin me kimioterapinë.

FLUCOZAL 150mg

Flukonazoli përdoret për të trajtuar infeksionet mykotike.

Formë Doza: 1 Kapsulë x 150mg

Lëndët aktive: Fluconazole

Esomeprazol 20mg/40mg Aristo

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison

 

Pantoprazol 20mg/40mg Aristo

Pantoprazole 20mg/40mg

Redukton acidin e stomakut. Përdoret

për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.

Eva Intima Lactic

Rregullon pH në vaginë. Gjithashtu qetëson kruarjen, acarimet dhe djegien gjatë çrregullimeve të pH pas fundit të ciklit menstrual. Përmban Acid Lactic, Glikogjen, ekstrakte Kamomili dhe Aloe Vera. pH= 3.8

Formë Doza: 10 ovula

APOTEL IV

Veprim: Analgjezik, antipiretik, antiinflamator, të cilët kanë efekt në trajtimin e temperaturës dhe uljen e përkohshme të dhimbjes.

Formë Doza: 3 ampula x 6.7ml x 1g

Dextrolyte Plus

Siguron rehidrim oral, balancon humbjen e lengjeve dhe kriperave minerale nga diarreja.

Rizolyte

Parandalim dhe trajtim i dehidrimit të trupit për shkak të diarresë.Përdorimi: përmbajtja e secilës paketë tretet në 200ml ujë dhe përzihet mirë para marrjes.Të porsalindurit nga 3 muaj e më të mëdhenj: 3 paketa në 8 orët e para dhe 2 paketa në 16 orët pasardhëse. Fëmijët: 5 paketa në ditë për 4 ditë

 

Cranfix

Ekstrakte të boronicës, i pasur në proantocianidina, ndalon aftësinë e e. Colit për t’u ngjitur në epitelin urinar. Vitamina c, seleni dhe zinku ndihmojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Një kapsulë CRANFIX® në ditë, pacienti merr sasinë minimale që kërkohet për veprimin antibakterial të boronicave.

X Cort

Krem antipruritik alternative e kortikosteroidëve. Imiton efektet e kortikosteroidëve,, 2-3 herë në ditë.

Formë Doza: Tubet x 50ml

Lëndët aktive:Vaj Argani,Panthenol,Allantoin,Kamomil,

 

Vitorange

Vitaminë C 1gr për fëmijët mbi moshën 9 vjeç dhe të rriturit.

Përdorimi: Tretni 1 Tabletë në ditë në 150ml ujë.

Formë Doza: 12 Tableta 1000 mg/tab. 

Lëndët aktive: Acidi askorbik (Vitamina C)