L O A D I N G

ORL

Selva Monodose

Solucion Steril Nazal Izotonik I klorurit te natriumit me kamomil dhe pantenol. Zhbllokon hundet, hidraton dhe qeteson mukozen nazale.

Formë Doza: 15 Flakon Monodoze

Lëndët aktive: Tretësirë klorur natriumi me kamomil

Selva Chamomile Baby Care (CE)

Solucion Nazal izotonik i klorurit të natriumit me kamomil dhe pantenol.

Xhel nazal i klorurit të Natriumit me kamomil,pantenol dhe aloe vera.Zhbllokon hundët, hidraton dhe qetëson mukozën nazale.

Që nga dita e parë e lindjes.

Formë Doza: Solucion x 30ml/Xhel x12ml

 

Selva Chamomile Solution (CE)

Zbllokon hundët, hidraton dhe qetëson mukozën nazale.

Formë Doza: Tretësirë x 30ml

Lëndët aktive: Tretësirë klorur natriumi me kamomil

Parcoten

 

Trajtues i dhimbjeve të lehta dhe të mesme.

Formë Doza: 20 tableta x 500mg/10mg

Lëndët aktive: Paracetamol/ Codeine

 

 

 

 

 

Esomeprazol 20mg/40mg Aristo

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes  së refluksit gastroezofageal,sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison. 

Esomeprazole 20mg/40 mg

Pantoprazol 20mg/40mg Aristo

Redukton acidin e stomakut. Përdoret për trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal, sëmundjes së ulçerës peptike dhe sindromës Zollinger-Ellison.

Formë Doza: 14 Tableta x 20mg/40mg 

Lëndët aktive: Pantoprazole

Reprat

Pantoprazole 40mg, redukton acidin e stomakut. nuk ndikon në efektivitetin e Clopidogrel. Formë Doza: 20 Tableta x 40mg .Lëndët aktive: Pantoprazole

 

D3 Fix Extra

Përshtatet me nevojat ditore të trupit për vitaminë D3. Pa gluten.

Formë Doza: 60 tableta x 2000IU 

Lëndët aktive: Vitaminë D3

 

 

D3 Cal Fix

Plotëson nevojat e tua ditore për kalçium dhe vitaminë d3. Një bustine në ditë, 1 orë e gjysëm pas vaktit. Përmban 500mg kalçium dhe 800IU vitamin D3. Formë Doza: 20 bustina

 

 

B Complex Fix

30 tableta te tretshme ne goje.
Indikacionet: 1 tabletë / ditë, mundësisht me ushqim. Tabletat gjithashtu mund të gëlltiten me ujë.

D3 fix® Max

Përshtatet me nevojat ditore të trupit për vitaminë D3. Pa gluten.

Formë Doza: 60 tableta x 4000IU

Lëndët aktive: Vitaminë D3

VITORANGE

Vitaminë C 1gr për fëmijët mbi moshën 9 vjeç dhe të rriturit.

Përdorimi: Tretni 1 Tabletë në  ditë në 150ml ujë.

Formë Doza: 12 Tableta x 1000 mg

Lëndët aktive: Acidi askorbik (Vitamina C)

Apotel IV

Apotel bën pjesë në grupin e analgjezikëve, antipiretikëve, antiinflamatorëve, të cilët kanë efekt në trajtimin e temperaturës dhe uljen e përkohshme të dhimbjes.

 

 

Chlorhexil Spray

 

Sprej me klorheksidine 0.20% antiseptik për të gjithë kavitetin oral.

Formë Doza: 60 ml

Lëndët aktive:   klorheksidine 0.20%