L O A D I N G

REUMATOLOGJI

Parcoten

Paracetamol 500mg/Codeine 10mg. Ne dhimbje te lehta dhe te moderuara

Reprat

Pantoprazole 40mg, nuk ndikon ne efektivitetin e Clopidogrel

D3 Cal Fix®

Plotëson nevojat ditore për kalçium dhe vitaminë D3. Një paketë në ditë, 1 orë e gjysëm pas vaktit.Përmban 500mg kalçium dhe 800IU vitamin D3. Nuk përmban sheqer, kripë apo laktozë.

 

Esomeprazol 20mg/40mg

Përshtatet me nevojat ditore të trupit për vitaminë D3. Pa gluten.

Formë Doza: 60 tableta x 4000IU

Lëndët aktive: Vitaminë D3

 

Soluric

Antibiotik që përdoret për të trajtuar një sërë infeksionesh. Në sëmundjet inflamatore të legenit, endokarditin dhe vaginozën bakteriale, ulçera të caktuara të stomakut/zorrëve të shkaktuara nga një bakter (H. pylori).

Forma/Doza: 30 Kapsula x 500mg 

D3 fix® Max

Përshtatet me nevojat ditore të trupit për vitaminë D3. Çdo tabletë përmban 4000IU vitaminë D3/2000IU Vitaminë D3.

Pa gluten.

Forma/Doza: 60 tableta

 

APOTEL IV

Veprim: Analgjezik, Antipiretik, Antiinflamator, të cilët kanë efekt

në trajtimin e temperaturës dhe uljen e përkohshme të dhimbjes.

Forma/Doza: 3 ampula x 6.7ml x 1g

 

VITORANGE

Vitaminë C 1gr për fëmijët mbi moshën 9 vjeç dhe të rriturit.

Përdorimi: Tretni 1 Tabletë në ditë në 150ml ujë.

Forma/Doza: 12 Tableta eferveshente 1000 mg/tab

Abuxar 80 mg

Përdoret për një kohë të gjatë për trajtimin e gutës për shkak të niveleve të larta të acidit urik. Në përgjithësi rekomandohet për njerëzit që nuk mund të marrin

allopurinol.

Forma/Doza: 28 tableta x 80mg

Abuxar 120 mg

Përdoret për një kohë të gjatë për trajtimin e gutës për shkak të niveleve të larta të acidit urik. Në përgjithësi rekomandohet për njerëzit që nuk mund të marrin

allopurinol.

Forma/Doza: 28 tableta x 120mg

B Complex Fix

Vitamina Β1, Vitamina Β2, Vitamina Β6, Vitamina Β12.1 tabletë / ditë, mundësisht me ushqim

B12 Fix

Çdo tabletë përmban 1000mg vitaminë b12. Tabletat  B12 fix®  janë të tretshme në gojë. 1 tabletë në ditë, gjatë ushqimit.

Soluric

Përdoret për të ulur nivelet e larta të acidit urik në gjak. Përdoret posaçërisht për parandalimin e gutës, parandalimin e llojeve të veçanta të gurëve në veshka dhe

për nivelet e larta të acidit urik që mund të ndodhin me kimioterapinë.