L O A D I N G

STOMATOLOGJI

Chlorhexil Spray

Spraj me klorheksidine 0.20% antiseptik per te gjithe kavitetin oral.

Formë Doza: 60 ml

Lëndët aktive: Klorheksidine 0.20%

 

 

 

Chlorhexil® Gel

Chlorhexil 0.20% xhel (0.20% klorhexidine) në lëndimet

dhe plagët e gojës dhe mishrave të dhëmbëve. Lufton pllakën dhe siguron lehtësim dhe mbrojtje nga acarimi dhe inflamacioni.

Formë Doza: Xhel x 30ml

Lëndët aktive:Klorheksidinë 0.20%,ekstrakte kamomili

Unisept® Oral Gel

Xhel me karbamid oksigjeni që trajton ulçerat e kavitetit oral.

Formë Doza: Xhel x 30ml

Lëndët aktive: Karbamid oksigjeni

 

 

 

 

Chlorhexil® 0.12%

Trajton florën bakteriale të kavitetit oral: plagët nga ulçërat, infeskionet, lëndimet pas heqjes së dhëmbit, etj.

Përdoret si shplares oral, i pa holluar 2 herë në ditë, pas larjes së dhëmbëve.

Mos e gëlltit. Nuk përdoret në fëmijë nën moshën 6 vjeç.

Formë Doza: 250ml

Chlorhexil® 0.20%

Trajton florën bakteriale të kavitetit oral: plagët nga ulçërat, infeskionet, lëndimet pas heqjes së dhëmbit, etj.

Përdoret si shplares oral, i pa holluar 2 herë në ditë, pas larjes së dhëmbëve.

Mos e gëlltit Nuk përdoret në fëmijë nën moshën 6 vjeç.

Formë Doza: 250ml

 

Unisept® Drops

Solucion me pika me karbamid oksigjeni qe trajton ulçerat e kavitetit oral.

Formë Doza: 30ml

Lëndët aktive:Peroksid hidrogjeni 0.8%,acid hialuronik 0.05%,karbamid oksigjeni,CPC 0.05%

 

 

 

 

Chlorhexil®-F Mouthwash

Tretësirë orale për përdorim të përditshëm.

Përdoret i pa holluar 2 herë në ditë.Me ndihmën e kapakut dozëmatës,

merret 10 ml tretësirë dhe kalohet në gojë për 1 minutë. Mos e gëlltit.

Nuk përdoret në fëmijë nënmoshën 6 vjeç. Pa alkool.

 

Chlorhexil® EXTRA Mouthwash

Për trajtim të florës bakteriale në kavitetin oral. Mbron nga gingiviti.

Udhëzimet për përdorim: përdoret i pa holluar 2 herë në ditë, pas

larjes së dhëmbëve. Mos e gëlltit.Nuk përdoret në fëmijë nën moshën 6 vjeç. Pa alkool.

Chlorhexil®-F TOOTHPASTE

Paste e cila trajton gingivat e pllakës bakteriale dentare, mbron dhe forcon dhëmbët dhe mishrat e tyre. 

Formë Doza: 100ml

Lëndët aktive: Klorheksidinë, Fluor

 

 

 

UNISEPT® TOOTHPASTE

Pastë dhëmbësh.

Indikacionet: Lufton pllakat,

parandalon kariesin, forcon smaltin, largon butë njollat në sipërfaqe.

E formuluar veçanërisht për gratë shtatzëna dhe me gji.

Formë Doza: 100ml

 

UNISEPT Mouthwash

Përmban peroksid karbamidi, për pastrim dhe mbrojtje higjenike të

kavitetit oral.Ndihmon në shërimin natyral të lëndimeve dhe irritimeve

të lehta në kavitetin oral.

Për trajtim: Përdoreni për shpelarje 4 herë në ditë, pas vakteve dhe

para gjumit. Në përditshmëri:Përdoreni ditën

dhe natën,pas larjes së dhëmbëve.